LEJ EN KOK
Forretter
rygeostcreme – rugbrødsknas - radiser – dild – urter
peberrods mayonnaise – rå marineret pæretern – valnødder - ærteskud
tebstrup økologiske gedeost – salvie – langtidsbagte tomater – Oliven tapanade
parmesanflager – ruccola – ristet pinje kerner – hjemme rørt trøffel mayonnaise
Jordskokke pure – skozone chips – fennikel crudite – urter
Wasibi mayo – shiso mix – Marineret agurk
HOVEDRETTER
med hvidløg og timian
med citron og salvie
med rosmarin og salt flager
rullet i 5 korns peber og urter
med dild og hvidvin
med blandet svampe
Saucer
lavet på kværnet Madagaskar peber
med blandet skovsvampe og timian
Sideordrer / tilbehør
smør persille – salt
hvidløg – løg -gratineret med ost
smør – fløde – muskatnød
Desserter
Passions Panna cotta – friske bær – citronmelis
Gateau marcel – med rørt vanlije is crème
Chokolade mouse – Gateau marcel - cacao is
Gateau marcel – passions panna cotta - Mazarin tærte
Marineretbær - skovsure – is - mynte – citron melisse
Udvalg af oste med tilbehør