LEJ EN KOK

Forretter

KOLDRØGETLAKS

rygeostcreme – rugbrødsknas - radiser – dild – urter

RØGET ANDEBRYST

peberrods mayonnaise – rå marineret pæretern – valnødder - ærteskud

BRESAOLA

tebstrup økologiske gedeost – salvie – langtidsbagte tomater – Oliven tapanade

OKSE CARPACCIO

parmesanflager – ruccola – ristet pinje kerner – hjemme rørt trøffel mayonnaise

SVINE RILLETTE AF BRAISERET SVINESKANK

Jordskokke pure – skozone chips – fennikel crudite – urter

SESAM STEGT TUNSTEAK (50KR TILLÆG)

Wasibi mayo – shiso mix – Marineret agurk

HOVEDRETTER

LANGT BAGT KALVECULOTTE

med hvidløg og timian

SKIND STEGT UNGBRYST

med citron og salvie

HELSTEGT KALVEFILET

med rosmarin og salt flager

OKSEMØRBRAD (50KR TILLÆG)

rullet i 5 korns peber og urter

DAMPET LAKS

med dild og hvidvin

HVEDEKERNE RISOTTO

med blandet svampe

Saucer

VARM/KOLD BEARNAISE
DEMIGLACE MED TERN A BACON
RØDVINS SAUCE
PEBERSAUCE

lavet på kværnet Madagaskar peber

SVAMPE SAUCE

med blandet skovsvampe og timian

SAUCE VIN BLANC

Sideordrer / tilbehør

DAMPET KARTOFLER

smør persille – salt

RÅSTEGTE KARTOFLER
FLØDEKARTOFLER

hvidløg – løg -gratineret med ost

KARTOFFEL MOS

smør – fløde – muskatnød

Desserter

PASSIONS PANNA COTTA

Passions Panna cotta – friske bær – citronmelis

GATEAU MARCEL

Gateau marcel – med rørt vanlije is crème

VARIATIONER AF CHOKOLADE

Chokolade mouse – Gateau marcel - cacao is

HUSET DESSERT TALLERKEN

Gateau marcel – passions panna cotta - Mazarin tærte

PAVLOVA

Marineretbær - skovsure – is - mynte – citron melisse

HUSETS OSTE

Udvalg af oste med tilbehør